Alexandra vertelt...

Mijn passie voor lekker eten en koken is begonnen bij mijn Italiaanse oma. Zij leerde mij de basis van goed eten. De verschillende geuren van verse kruiden uit haar tuintje inspireren mij nog dagelijks. Ik vind het heerlijk om met eerlijke producten goed eten te bereiden.

Als Gezondheidswetenschapper ben ik mij bewust van wat voeding met ons lichaam doet. Mijn doel is dan ook om iedereen te laten ervaren dat gezond en lekker heel goed samen gaan. Het liefst werk ik met goede biologische en verse ingrediënten, direct van het land. Binnenkort worden mijn appeltaarten zelfs gemaakt van mijn eigen onbespoten appels van de boomgaard.

Daarnaast maak ik taarten op basis van natuurlijke suikers, vrij van glutenbevattende granen en lactose. Zo kan echt iedereen genieten van mijn huisgemaakte taarten. Alle taarten zijn bijzonder smaakvol, met veel liefde en aandacht bereid en dat proef je.

Design by SiS design Development by Big men Lab Nathalie Hennis Fotografie