Workshops

WORKSHOP: GEZOND BAKKEN MET ALEXANDRA

Wil jij weten hoe je de lekkerste taarten maakt zonder een korrel witte suiker; vrij van gluten en lactose?

Kom dan bij mij in de bakkerij en wij maken er een gezellige dag van. Ik heb inmiddels zo veel lekkere verantwoorde zoetigheden gemaakt. Mijn ervaringen en kennis deel ik graag.

Tijdens mijn studie Gezondheidswetenschappen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in wat voeding met ons lichaam doet. Ik heb denk ik alle diëten gevolgd die op deze aardbol bestaan, heb boeken verslonden over alle soorten voeding en daarnaast heb ik talrijke kookworkshops gevolgd. Dus weet ik veel over eten? Ja, inmiddels toch wel.

Ik organiseer workshops waar iedereen zich voor kan inschrijven. Ook kun je ervoor kiezen om samen met een groep vrienden of vriendinnen aan een workshop deel te nemen. Een workshop op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

WORKSHOP: DE NATUUR IS AL ZOET GENOEG

Bakken op basis van natuurlijke suikers; zonder gluten en lactose

Wanneer: 

Woensdag 8 juni 2016    VOL

Maandag 20 juni 2016    VOL

Maandag 5 juli 2016

Woensdag 20 juli 2016

 

 

Tijd: 19.00 tot 21.30 uur

Waar: Veemarkt 70 Amsterdam

Prijs: € 35,-

Voor wie: Voor iedereen die van koken en bakken houdt en meer wil weten over lekker en gezond eten

Doel: Je zult ervaren dat gezond bakken makkelijk en leuk is. Daarnaast geef ik tijdens mijn workshops uitleg over de producten die verwerkt worden in de taarten. Waarom kies ik wel of niet voor bepaalde producten? Wat zijn hiervan de gezondheidseffecten op je lichaam? We gaan proeven, informatie en ervaringen uitwisselen. Met z’n allen maken we er een leuke en gezellige avond van!

Tot slot: Je gaat uiteraard niet met lege handen naar huis. De taart die je tijdens de workshop maakt neem je mee naar huis, zodat thuis iedereen mee kan genieten van wat jij hebt gemaakt.

Design by SiS design Development by Big men Lab Nathalie Hennis Fotografie